Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Mobile Ljosland AS

Hos Mobile Ljosland AS tilbyr vi alle tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, og hjelper deg med alt fra vanlig service og EU-kontroll til reparasjon av andre ting på bilen din og service på klimaanlegg.

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, og vi ønsker å gi deg den samme opplevelsen når du har bilen til service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi er et merkeverksted med høyt kvalifiserte fagarbeidere, som har oppdatert kursing innen alle fagfelt knyttet til en moderne bil i dag. Mobile Ljosland AS har et moderne verksted med alt av utstyr og verktøy som skal til for å utføre en 100% jobb på bilen din. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODA-verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres.

Når du leverer din ŠKODA hos oss tar vi alltid vare på bilens historikk og fabrikkgarantien blir ivaretatt. I tillegg får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti hvis du følger ŠKODA sitt anbefalte service- og vedlikeholdsprogram. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet!