Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Mobile Ljosland AS har alt du trenger til din Škoda.

Mobile Ljosland AS tilbyr salg av en rekke nye Škoda-modeller. I tillegg har vi et stort delelager og mekanisk verksted der vi tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, som service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner av bilen. Vi selger også et stort utvalg av dekk, barnesikring, skibokser og annet tilbehør til din Škoda.

I 2016 ble Skrim Bil AS, nå Mobile Ljosland AS, kåret til årets servicebedrift i 2016, og vi ser på kunden som vår viktigste partner. Derfor har vi godt utdannede mekanikere med lang erfaring på bilverkstedet og hyggelige medarbeidere i kundemottaket. Vi gjør alt for at du som kunde skal bli ekstra fornøyd med oss, og gir deg alltid god oppfølging og tilbyr deg kundetransport hvis du ønsker det.

Skrim Bil AS ble etablert i 1997, og flyttet inn i nytt anlegg i Sportsveien 4 på Kongsgårdmoen. Gjennom 20 år har Škoda etablert seg til å bli et av de meste solgte bilmerkene i distriktet. I 2018 fusjonerte Skrim Bil AS med Mobile Ljosland AS. I dag eies Mobile Ljosland AS av konsernet Mobile, som med sine 34 forretninger, er en av Norges største aktør på bil. Hos bilforhandleren vår er vi 41 serviceinnstilte medarbeidere, som gjør alt vi kan for å få kundene våre fornøyde. Mobile Ljosland AS ble kåret til årets Škoda forhandler i 2021, og scorer høyt på kundebehandling både på salg og service.

Velkommen til oss hos Mobile Ljosland AS!